Het nieuwe racemarket.net

 • Vaarwel punten, hallo credits
   Sommigen van jullie hielden erg van het puntensysteem dat we hadden als betaalmethode voor advertenties en extensies, maar velen klaagden ook dat het te verwarrend is. Daarom hoeft u voortaan geen puntenpakket meer aan te schaffen om een ​​advertentie of een extensie te plaatsen, u kunt voor elke advertentie afzonderlijk betalen met de beschikbare betaalmethoden.
  Maar we zijn degenen die de punten leuk vonden, die nu credits worden genoemd, niet vergeten. En ja, u kunt nog steeds een tegoedpakket voor uw virtuele portemonnee kopen en het saldo gebruiken om advertenties of extensies te plaatsen. Je krijgt ook gratis extra credits bij elk aangeschaft pakket.
 • 4-wielige marktplaatsen
  Racemarket.net is nu alleen een marktplaats voor vierwielige voertuigen. Er is echter één uitzondering: de rally raid-motoren zijn nog steeds welkom in de categorie rally raid, terwijl we afscheid moesten nemen van motorcross en superbikes.
   
   
 • Afbeelding vergroot van 640px naar 1600px
  We hebben het formaat van de afbeeldingen die in uw advertenties zijn geüpload, vergroot, zodat kopers meer gedetailleerde foto’s van uw auto’s, onderdelen of uitrusting kunnen zien. Gecombineerd met een nieuwe galerijweergave met zoomfunctionaliteit, zou het een beter zicht moeten bieden op de geadverteerde itemstatus.
   
   
 • Nieuwe galerijweergave in advertenties
  Zoals al vermeld in het vorige punt, is er een nieuwe galerijweergave in advertenties, waarmee u door afbeeldingen als diavoorstelling kunt bladeren, ze op volledig scherm kunt openen en kunt inzoomen om de details te zien. Vergeet niet om het ook op mobiel op volledig scherm te bekijken;)
   
 • Nieuwe betaalmethode: Stripe
  Om betalingen te vereenvoudigen, hebben we Stripe toegevoegd als een nieuwe gateway, omdat velen van jullie ons vertelden dat het niet altijd mogelijk was om met je creditcard te betalen via Paypal, zonder dat je daar een account had. Maar maak je geen zorgen, PayPal en bankoverschrijving blijven beschikbaar.
   
 • Eenvoudigere contactmogelijkheden
  De contactmogelijkheden blijven hetzelfde: e-mail of telefoon. Beiden zijn gemakkelijk toegankelijk aan de rechterkant van elke advertentie, aangezien het contactvak met u naar beneden scrolt, zodat u het niet kunt missen, terwijl u op mobiele apparaten, als u ervoor kiest om via de telefoon contact op te nemen, extra opties heeft om te bellen, kopiëren nummer of stuur een sms.
   
   
 • Extra’s: advertentie afdrukken, opslaan in pdf
  Onder de info van de eigenaar in elke advertentie zijn er twee nieuwe opties: printadvertentie, die een meer printervriendelijke versie van de advertentie biedt en opslaat in PDF, waardoor een advertentie wordt gecreëerd waarmee u kunt adverteren in de “analoge” wereld. Probeer het, u zult zien wat we bedoelen.
   
   
 • Vereenvoudigd ‘markeren als verkocht’
   U hoeft niet meer naar de categorie “Verkocht” te gaan, nu heeft u een eenvoudige knop “markeren als Verkocht” naast elke advertentie in de lijst met gebruikersaccounts, klikt u erop en wordt de advertentie gemarkeerd als verkocht, met de contactopties verwijderd, zodat u geen verdere vragen ontvangen.
   
   
 • Kosten voor advertentieposten
   Om het beste voor het laatst te bewaren, stegen de boekingskosten voor advertenties en extensies niet. Sterker nog, ze zijn zelfs iets lager dan ze waren.
   
   Dus, wat denk jij? Probeer het en laat het ons weten, plaats nu uw advertentie.
Views:
335
Article Categories:
Uncategorized

Comments are closed.